Felhasználási feltételek

Ezt a webhelyet a Millennium Custodia Kft. működteti. A webhelyhez való hozzáférést az alábbiakban leírt használati feltételek szabályozzák, amely szabályzat kizárólag erre a webhelyre vonatkozik és nem érvényes azon vállalatok, magányszemélyek vagy szervezetek weboldalaira, ahová erről a honlapról link vezet. Amennyiben az alábbi feltételek bármelyikével nem ért egyet, haladéktalanul hagyja abba a weboldal használatát.

 

Jogi felelősség kizárása

 

A webhely területén található bizonyos hivatkozásokra kattintással Ön kilép a Millennium Custodia Kft webhelyéről. A kapcsolódó webhelyek nem tartoznak a Vállalkozás hatáskörébe, ezért nem is vállal felelősséget ezen webhelyek és az ott található tartalmakért. A Millennium Custodia Kft. minden szükséges és ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a webhely adatainak pontosságát. A webhelyen közölt adatok esetleg megjelenési vagy műszaki pontatlanságot tartalmazhatnak. Az Ön felelőssége, hogy tudomásul vegye a webhely használati feltételeit és saját kockázatára használja fel az itt található tartalmi információkat.

 

Szerzői jog

 

A webhely felhasználói a webhely tartalmának bármely részét egy példányban kinyomtathatják személyes, nem kereskedelmi célra, feltéve, hogy az anyagon semmilyen módosítást, változtatást nem végeznek. A Millennium Custodia Kft fenntartja a letöltött anyagokra vonatkozó tulajdonjogait és szerzői jogait. A webhelyen közzétett anyagokat csak törvényes célokra szabad felhasználni. A weboldal és tartalmainak bármely egyéb felhasználása a Millennium Custodia Kft írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos. A Millennium Custodia Kft fenntartja magának a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül ideiglenesen vagy véglegesen webhelyét és a hozzá kapcsolódó tartalmat módosítsa vagy megszüntesse, továbbá, hogy jelen felhasználási feltételeket módosítsa.

 

Ha bármilyen ezen webhelyre vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.