Adatkezelési nyilatkozat

Adatvédelem

A Millennium Custodia Kft. tiszteletben tartja a webhelyet felkereső és használó minden természetes személy személyiségi jogait, Az alábbiakban ismertetjük a Millennium Custodia Kft. személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelveit. Ön a webhelyen található kapcsolattartó űrlap kitöltésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Millennium Custodia Kft. adatbázisában rögzítse, nyilvántartsa és feldolgozza a szolgáltatásnyújtás folyamán. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

 

Személyes adatok védelme

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel és töröljük adatbázisunkból. A webhely használata során felkérhetjük arra, hogy adja meg személyes adatait. Megkérdezhetjük, hogy hozzájárul-e adatainak felhasználására, ha igen, milyen célokra. Adatait kizárólag az Ön engedélyével használjuk fel.

 

Adatgyűjtés

Adatokat gyűjteni az internetes forgalom elemzésével az Ön szokásairól és preferenciáiról, beleértve a webszerver naplóját, amely tartalmazza az Ön IP-címét, a sikeresen vagy nem megnyitott oldalakat és a használt böngészőt. Ezeket az adatokat kizárólag saját célra, statisztikai célból használjuk fel, hogy a weboldal látogatottságot, használhatóságot és keresési találatot mérjük. Az Önről gyűjtött adatokat felhasználva alakítjuk webhelyünk megjelenését, szerkezetét és használhatóságát.

 

Aktuális adatkezelési szabályzatunkat PDF formátumban letöltheti innen: Adatkezelési szabályzat